Tillvaratagande av Vildsvin

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2017-02-22
18:00

Plats
Garpenbergs Folkets Hus

Kategorier


Nickbergets Jakt&fiske Camp har bjudit in nobelkocken Niclas Wahlström. Han kommer att visa oss hur styckning av vildsvin görs samt prata om hur skott till tallrik görs. Ämnen som
hygien vid matlagning, vilka delar som passar till att göra vad med och vad vi kryddar med. Bra råd och tips vid tillredning.
Niclas Wahlström driver Resturang Säsong i Västerås och har ansvarat för två Nobelmiddagar. Nu i höstas 2016 lanserades hans nya kokbok om nobel middagarna genomtiderna. Sveriges bästa kokbok 2016. Han är också författare till boken ”Smörgåsbord alla klassiska recept i mordern stil”, som fick silvermedalj i kokboks VM som världens mest innovativa kokbok. Niclas senaste kokbok”Bra kött” har kvalificerat sig till VM-final som världens bästa köttbok.
Niclas gästspelar runt om i världen med svensk mat och smörgosbord. senast ett viltgästspel på Widder Hotel i Zürich och innan en Nobelmiddag på Rex Hotel i Ho Chi Minh.

Anmälan på www.njfc.se eller via telefon 070-719 83 55 begränsat antal platser.

Pris / Person 300 kr.  Mat och måltidsdryck ingår.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.