Vinn en jaktdag

Vinn en jaktdag – värva en vän eller bli värvad.  Hur tävlar jag?

Klicka HÄR

Det finns två sätt att tävla på: 1, Befintlig medlem värvar en ny medlem och fyller i tävlingstalongen med vem du värvat. 2, Bli ny medlem och fyll i tävlingstalongen samt vem du vill ta med på jakt.

Som medlem i Region Mitt har du då chans att vinna en jaktdag för två varje månad fram till och med maj 2019. Region Mitt består av följande län – Gävleborg, Dalarna, Uppsala, Stockholm, Västmanland, Örebro, Södermanland, Värmland och Gotland.

Fyll i formuläret och björn, älg, vildsvin, toppfågel samt rådjursjakt är några av de jakter som du kan välja på. Jägareförbundet står för jaktdagen och det finns möjlighet att boka boende för långväga gäster enligt ordinarie prislista. Vinnarna utses via vårt medlemssystem och juryn består av administratörerna i regionen. Vinnarna meddelas via mejl senast den 30 juni samt publiceras med namn på tävlingssidan.

Tävlingen gäller dig som blir medlem eller värvar en ny medlem i Svenska Jägareförbundet i länen inom Region Mitt under mars-maj 2019. Vi utser en vinnare per månad som får ta med en vän, båda måste vara medlemmar i förbundet. Vi försöker styra jaktdagen till det vilt du helst jagar.

Chansen finns att vinna två platser varje månad från mars fram till maj. För att bli medlem, swisha ditt personnummer till 123 6261 986 direkt!

600:- för ordinarie medlem. 300:- för ungdom (upp till 25 år) eller 300:- för medlem utan tidning. eller via vår hemsida eller via pappersfaktura

Gilla  och dela detta inlägg för att öka dina chanser!

Vi på Svenska Jägareförbundet önskar dig lycka till, tack för att du är medlem och varmt välkomna som ny medlem.

Värvningen har startat, hjälp oss sprida detta och ge andra möjligheten att komma med i vårt förbund och bidra till jakten i framtiden!

Bästa jägarhälsningar Region Mitt

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.