Skogs och jaktmässan i Långviksmon den 25/5 kl 10.00-15.00

Skogs och jaktmässan i Långviksmon den 25/5 kl 10.00-15.00.

Åter dags för årets händelse!

Efter fjolårets succé så utökar vi med fler utställare i år!

Jägareförbundet GideÄlvdal kommer att ta hjälp i sin monter av bl.a. polisen som kommer att informera om vapenlagar, från Mittnorrland kommer Mikael Backman närvara, samt delar av vår styrelse. Vi kommer informera om Jägareförbundet vad vi gör lokalt, samt vilka utbildningar som kan anordnas.

Storsjöbygdens Jaktskyttebana står som värd och visar upp sin fantastiska anläggning. De informerar om sina öppettider, medlemskap och jägarexamensprov. De bistår även med skjutledare vid provskjutningarna.

SAKO kommer att vara på plats och visa nyheter, samt erbjuda provskjutning.

Axbergs vapen TV-Ludvig, Benerus, Vapen mekaniska, Millforce mfl kommer visa och sälj vapen, jakt-, frilufts- & fiskeprylar.

Holmen, Norra Skogsägarna, SCA, och Nätra älven kommer att vara på plats och prata skog. Holmen och Norra Skogsägarna visar även maskiner.

Skoterservice visar terrängfordon.

Fika, hamburgare, korv och helgrillad gris kommer att finnas till försäljning.

Vi hoppas att ni kommer och att solen skiner, så ni får en härlig dag!

Styrelsen Jägareförbundet GideÄlvdal

Inga kommentarer än.