Datum/Tid
Date(s) - 2014-09-05
17:30
Kategorier Inga Kategorier
Den 5 september är det matlagningskurs på Dalskärs Sjökrog i Bergkvara. Viltkött står självklart på menyn! Kursavgiften är 500 kr och anmälan sker till Jan Pettersson på mejl: janpiolsbo@hotmail.com
på Dalskärs Sjökrog i Bergkvara 5/9 2014, kl 17 30
Menyn ni kommer laga samt avnjuta tillsammans:
Lågtemperaturstekt hjortrygg med lite wallenbergare
Grillad karré och bog från vildsvin
liten pulled porkburgare, serverat med dragon- och vitlöksdipp, rotfruktspommes, grillad grön sparris och örtgratinerad tomat
Triss i dessert: cremé brulé med kardemumma, pannacotta med vanilj och passionsfruktsorbet
Utöver menyn ovan så kommer vi även bl.a. gå igenom
- Olika styckningsdetaljer till passande tillagning
- Marinader
- Stektemperaturer
- Infrysning/förvaring
- Viltfond m.m.
Välkomna!
Inga kommentarer än.