Kurs i matlagning. Tema – det vilda köttet!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 2014-09-05
17:30

Kategorier Inga Kategorier


Den 5 september är det matlagningskurs på Dalskärs Sjökrog i Bergkvara. Viltkött står självklart på menyn! Kursavgiften är 500 kr och anmälan sker till Jan Pettersson på mejl:  janpiolsbo@hotmail.com

IMG_1540

Matlagningskurs med vilt 

på Dalskärs Sjökrog i Bergkvara 5/9 2014, kl 17 30

 

Menyn ni kommer laga samt avnjuta tillsammans:

Varmrätt 1

Lågtemperaturstekt hjortrygg med lite wallenbergare

 kantarell- och västerbottenpaj, sky kokt på viltfond och rödvin, potatis- och rödbetsrösti, brysselkål samt lingonsirap

Varmrätt 2

Grillad karré och bog från vildsvin

 liten pulled porkburgare, serverat med dragon- och vitlöksdipp, rotfruktspommes, grillad grön sparris och örtgratinerad tomat 

Dessert

Triss i dessert: cremé brulé med kardemumma, pannacotta med vanilj och passionsfruktsorbet

Utöver menyn ovan så kommer vi även bl.a. gå igenom

                                                                                                                                                              Välkomna!

 

 

 

 

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar