Välkommen på föreläsning om jakthundens näringsbehov, uppladdning och val av foder tillsammans med Halla Petfood.

När? 16 november 2022 kl 18.30

Var? Hasslösa Bydgegård (Hasslösa Bygdegård 1, 53191 Vinninga)

Hur? Föreläsning av Hanna Lindqvist om näringslära och utfodring av arbetande hundar.

Halla Petfood är en av Sveriges äldsta fodertillverkare. Hanna Lindqvist är näringsexpert och produktutvecklare på Halla Petfood. Jakthundar och i övrigt arbetande hundar har helt andra krav på hur, vad och vilket foder de äter. De är högpresterande elitidrottare. Vi får tillsammans en inblick i vad vi som hundförare kan göra för att rusta våra hundar för de utmaningar de möter i sitt jobb. Är du jägare, hundförare eller jobbar med din hund under liknande förhållanden är detta ett bra tillfälle för dig att kanske få svar på dina frågor.

Vi bjuder på korv och informerar om vår verksamhet från Jägareförbundet.

Fri entré, intresset är stort så kom i tid!

 

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar