Kurs i praktiskt eftersök

Jägareförbundet Vilhelmina bjuder in till praktisk eftersöksutbildning i augusti.
Kursen täcker allt vad ett eftersök innebär från början till slut och vi varvar teori med praktik. Vi vill med detta tydliggöra vad ett eftersök handlar om – vilket är mer än att bara spåra! Vi kommer jobba både med våra hundar och med vårat skytte under kursen.
Efter genomförd kurs har deltagarna en bred grund att stå på, med de kunskaper som behövs för att känna sig trygga vid skarpa eftersök!
Utbildningen passar både för nybörjare samt erfarna ekipage som vill bredda sin kompetens och öka uppklarningsprocenten.
Var: Skjutbanan i Granberget
När: 13/8-15/8-21
Kursledare – Calle Ekström, Hunting Assistance
Pris? 2900:- Varav SvJF Vilhelmina subventionerar med 500:- per deltagare som är medlem i kretsen.
Antal platser är begränsade så anmäl dig och din hund så snart som möjligt på jagareforbundetvilhelmina@gmail.com
Kretsens medlemmar har förtur till platserna men blir kursen inte fullbokad är medlemmar från andra kretsar välkomna. Anmälan är bindande.
Vill du veta mer om kursen är du välkommen att kontakta Calle Ekström på Hunting Assistance 070-5923600 alternativt Åsa Olofsson SvJF Vilhelmina 070-6316755
SvJF Vilhelmina bjuder på och ordnar lunch och kaffe alla 3 dagar.
Det kommer finnas möjlighet för de som vill att testa sin hund på linbjörn någon av kvällarna, även för medlemmar som ej är med på kursen. Kan vara intressant och nyttigt innan årets björnjakt drar igång.
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar