Kurs i rävlock och praktisk jakt

LOCKA PÅ RÄV
Föreläsning och praktisk jakt
lördag 6 februari

Falkenberg och Halmstad Jaktvårdskrets bjuder in till ett föredrag om rävlock med Fredrik Lilliehöök samt praktisk vak/lockjakt på räv.

Föreläsningen är öppen för alla. Antalet platser på den praktiska jakten är begränsat, och i första hand avsatta för ungdomar och nya jägare. I mån av plats är även andra välkomna.

Föreläsningen startar klockan 13.00 vid skjutfältsexpeditionen på Mästocka Skjutfält, Halmstad.

Efter föreläsningen samlas jaktdeltagare för genomgång och utsättning. Jakten pågår så länge vi vill och orkar, men senast till en timme efter solens nedgång. Vi samlas då för att dela våra upplevelser innan vi kör hemåt.

Deltagare vid den praktiska jakten skall ha löst statligt jaktkort och inneha ansvarsförsäkring samt licens på lämpligt kulvapen.
Om licens på eget vapen saknas och du ändå vill vara med är du välkommen att höra av dig, så ser vi vad det finns för möjligheter till uppsiktsjakt eller deltagande utan bössa.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Vi bjuder samtliga deltagare på kaffe och fika.
Det krävs ingen anmälan för att delta på föreläsningen, men vill du vara säker på att få fika så anmäl dig gärna ett par dagar innan.

Deltagare som vill vara med även på den praktiska jakten skall anmäla sig senast 1 februari. Anmälan bekräftas med utskick av PM via mail.

Frågor och anmälan:
Emelie Nilsson, Falkenbergs Jaktvårdskrets
telefon eller sms: 076-83 64 599
e-post: emelie.r.nilsson@gmail.com
Ange namn, telefonnummer och e-postadress vid anmälan till jakten.

Varmt välkomna!

Vägbeskrivning: Från Halmstad
Kör mot Skedala, precis innan du kommer fram till Skedala så sväng höger mot Mästocka. Följ skyltar mot Mästocka, förbi Ulveröds Hjorthägn. Efter hjorthägnen tag av första vägen åt vänster, skyltat mot Skjutfält. Följ vägen genom en skarp vänstersväng och följ skyltar mot skjutfältsexpeditionen. 

Kursen äger rum i skjutfältsexpeditionen, så när du kommit dit är du framme. 

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar