Nyheter

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Jägareförbundet Falu Jaktvårdskrets

 

Falu Jaktvårdskrets är aktiv inom Falu kommun. Idag är vi ca 1200 medlemmar och vill gärna öka vårt medlemsantal. Vi siktar på att 2020 var 1700 medlemmar.

VÅGA FRÅGA – Fråga din jaktkamrat om han/hon är medlem eller inte. Ska vi lyckas i jaktfrågor och ha lika bra förutsättningar för jakt under eget ansvar i framtiden gäller det att vi är organiserade, kunniga och enade. Vi vågar påstå att hade inte Jägareförbundet agerat som vi gjorde under vintern 2014-2015 hade vi inte fått till en vargjakt. Det är en av alla frågor där vi varit med och påverkat för alla oss som jagar. Ju fler vi är desto större påverkansmöjligheter har vi, som sagt VÅGA FRÅGA!

Bli medlem nu! >>

Vi kommer att försöka jobba utifrån ett nytt arbetssätt, du finner arbetssättet under rubriken -Om Falu JVK. Vet du någon som kan vara aktuell som ansvarig för respektive ansvarsoråde är du välkommen att höra av dig till styrelsen.

Vi har beslutat att arbeta med en hemsida dit du kommit nu. Kom gärna med förslag på material som vi kan publicera på hemsidan. falujvk@telia.com