Nyheter Arkiv

Viktigt meddelande…

… till er alla som vill vara med och försvara jakten inom EU!

OBS! Om du väljer att skriva under kommer du att få ett meddelande till den e-postadress du anger som du behöver svara på för att underskriften ska bli giltig, missa inte det!

Läs mer om kampanjen på länets hemsida, klicka här!

Läs mer

Övningsskytte Årena skjutbana 13 aug 9:00-12:00

Lördagen den 13 aug är Oskarshamns jaktvårdskrets på plats på Årena älgskjutbana. Kretsen bjuder på fika. Välkomna att skjuta. Övningsammunition till de vanligaste kalibrarna finns att köpa på plats.

Information om banans öppettider m.m. finns under länken nedan.

Länk till Oskarshamns jaktskytteklubb, klicka här!

Läs mer

Lägg ett bud på vårt jaktttorn!

 

 

 

Under JFs Riksstämma i Kalmar kommer det torn som kretsen byggt, med virke donerat av XL-Bygg Oskarshamn att säljas till högstbjudande! Missa inte tillfället att lägga bud på tornet. Du hittar oss på stortorget i Kalmar( vid Domkyrkan) den 4/6 mellan kl. 10-15. Allt överskott, men minst 10 000kr, från stämmodagarna skänks till Barncancerfonden!

Läs mer

Vill du representera Oskarshamns jaktvårdskrets på domkyrkotorget i Kalmar 4-5 juni

Oskarshamns jaktvårdskrets kommer tillsammans med Mörbylånga jaktvårdskrets att ha en lite utställning på temat Jägarskolan, kunskap och jakt. Skulle du som medlem i Oskarshamns jvk vilja vara med och bemanna utställningen och hjälpa till att möta torgbesökarna kan du meddela styrelsen via formuläret nedan. Vi är tacksamma för all hjälp och vi kommer att ha något planeringstillfälle innan den 4 juni. Utställningen sätts upp på morgonen den 4 juni och pågår mellan 10:00-ca 15:00. Vi kommer att schemalägga din tid och du kommer inte att stå ensam! Anmäl dej snarast för att kunna delta i förberedelserna. Välkommen!

/Styrelsen

 

Läs mer