Jägareförbundet Ragunda

 

Hej och Välkommen!

 

Vi vill informera om vårt årsmöte som hålls tisdagen 9 februari, kl 19:00:

Den pandemi som pågår i världen nu får påverkan även här, och därför kommer Ragundakretsens årsmöte i år att hållas digitalt genom verktyget Zoom. Mötet börjar kl 19:00 men redan från 18:30 kan man logga in för att testa tekniken.

För att delta så är det väldigt viktigt att man anmäler sig senast den 3 februari till mailadressen ragundakretsen@outlook.com. I mailet uppger man sitt namn, sitt medlemsnummer (om man känner till det) samt till vilken mailadress man vill ha kallelsen till mötet.

Varje medlem som önskar delta i röstning måste logga in från en egen dator, surfplatta eller smarttelefon. Sitter man tillsammans vid samma enhet så kan bara den som loggar in på mötet delta i röstning.

Alla som har anmält sig kommer innan mötet att få en kallelse på den mail man uppgav i anmälan med länk till mötet och en instruktion för hur man går tillväga för att logga in och delta i mötet.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till årsmöte!

//Styrelsen Jägareförbundet Ragunda

 

Obs! Vanligtvis så erbjuder vi hornmätning på våra årsmöten. Då mötet är digitalt i år så kommer man som medlem den här gången istället kunna skicka ett mail till oss på ragundakretsen@outlook.com så gör vi upp om dag och tid för möjlighet för hormätning.

 

 

Vill Ni bli Medlem eller få mer information om Jägareförbundet klicka här;

Medlem
Jägareförbundet.se