Nyheter Arkiv

LM Jaktskytte i Gnosjö

14 jaktskyttar samlades på ett soligt Gullstensmo i Gnosjö, för att tävla om länsmästerskapet i Jaktskytte. Grenarna var Älg, Råbock, Trapp och Skeet. Länsmästare blev Robert Nordkvist från Skillingaryd. Han efterföljdes av Skillingarydsskyttarna Simon Andersson på en andraplats och Daniel Johansson på en tredjeplats.

Läs mer

Kretsmästerskap jaktskytte

Kretsmästerskap i jaktskytte kommer att arrangeras den 31 augusti på Gullstensmo. Kretsmästerskapet arrangeras tillsammans med klubbmästerskapet. Inlägget kommer att uppdateras med tid när det närmar sig.

Grenar som genomförs är Älg stå-löp 8 skott/ Råbock stå 5 skott/ Trapp 25 skott/

Läs mer

Granstorps Viltvårdsområde 80 år

Granstorps viltvårdsområde firade 80 år med Rävjakt.

jägarna samlades tidig morgon på gårdsplanen hos PJ Andersson, firandet inleddes med att tacka jaktresorna Erik Ericsson för att i många år varit drivande i GVvo med en älg tillverkad i plåt.

Jakten inleddes lite trögt men när kvällskymningen kom hade två rävar skjutits, Det var god stämning runt eldarna under dagen med många jakthistorier mm.

Läs mer

Jägarskola 2024

Välkomna på jägarskolan till hösten 2024

Gnosjö jaktvårdskrets anordnar jägarskola för att du ska kunna ta jägarexamen.
Vi startar upp en studiecirkel 29/10, plats och tid kommer senare.

Det kommer att finnas möjlighet att anmäla sig på Studiefrämjandets hemsida. Hoppas du som är intresserad av jakt o natur har möjlighet att delta

Har du frågor så kontakta   LarsÅke Magnusson 0765479393. la.magnusson@telia.com

Läs mer