Stockholm Centrala bjuder in till teorikväll om saltat, torkat och rökt kött (dokumentation ingår). Kursen hålls av Lars Dahlén från det prisbelönta charkuteriet Millert och Dahlén i Stallarholmen. Under kvällen kommer Lars dela med sig av sina erfarenheter och gå igenom grunderna för saltning, torkning och rökning av både viltkött och kött från tamboskap.
I avgiften ingår en talrik kallskurna charkuterier m tillbehör – valfri dryck medtages av kursdeltagarna.
OBS! BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE!!
Introduktionspris 550 kr
Plats: Primusgartan 94, Lilla Essingen (blåbuss nr 1 eller 56:an). Det är relativt dåligt med parkeringsplatser på Lilla Essingen…..
Tisdagen 10 mars kl 18:30-21:30 ca
Anmälan skall ske senast fredagen 6 mars genom Swish-betalning till Jägareförbundet Stockholm Centrala / Jan-Eric Wilén, 0733-90 48 28, ange namn och telnr.
No comments yet.