Huvudmeny

                                                                                                                                                                                                                                                                   

**FULLBOKAT**SALTAT, TORKAT & RÖKT

Stockholm Centrala bjuder in till teorikväll om saltat, torkat och rökt kött (dokumentation ingår). Kursen hålls av Lars Dahlén från det prisbelönta charkuteriet Millert och Dahlén i Stallarholmen. Under kvällen kommer Lars dela med sig av sina erfarenheter och gå igenom grunderna för saltning, torkning och rökning av både viltkött och kött från tamboskap.

I avgiften ingår en talrik kallskurna charkuterier m tillbehör – valfri dryck medtages av kursdeltagarna.

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE!!

Introduktionspris 550 kr

Plats: Primusgartan 94, Lilla Essingen (blåbuss nr 1 eller 56:an). Det är relativt dåligt med parkeringsplatser på Lilla Essingen…..

Tisdagen 10 mars kl 18:30-21:30 ca

Anmälan skall ske senast fredagen 6 mars genom Swish-betalning till Jägareförbundet Stockholm Centrala / Jan-Eric Wilén, 0733-90 48 28, ange namn och telnr.

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.