Datum/Tid
Date(s) - 2014-10-22
18:00 - 22:00
Plats
Gubbhyllan på Skansen i Stockholm
Kategorier
Lär dig göra egen
Viltkorv
med
kvällskurs med viltmatlagning,
Tema: korv, färs och patéer
Plats: Restaurang Gubbhyllan på Skansen, 22 okt
Pris för medlemmar i Jägareförbundet :Sthlm 1290 kr (ord pris 1590 kr)
Kursdeltagarna får ca 1,5 kg korven/patéerna att ta med hem.
Kursledare är KC Wallberg som driver
restaurang Gubbhyllan på Skansen.
där det ofta är vilt på menyn.
KC är medlem i Viltmatakademin, har
skrivit flera kokböcker och gör egna
korvar under varumärket Korvgeneralen,
På kursen delar KC med sig av
många användbara knep om viltmatlagning,
t ex hur köttet blir saftigt.
Programmet:
• Fördrink och tilltugg vid ankomst
• Seminarium/teori/kurs
• Korv- och paté-middag
• Dryck till måltiden samt kaffe/te
med dagens nybakade kaka
• Kursmaterial
• Professionell handledning
Det är nu Fullbokat men om intresset är stort kommer vi att ordna en tillställning till.
Anmälan:
Först till kvarn!
Kursavgiften betalas
på plats
Arrangör:
Svenska Jägareförbundet Stockholm
No comments yet.