Huvudmeny

                                                                                                                                                                                                                                                                   

VILTKVÄLL Restaurang Lux Dag för Dag Tisdag 23 februari, kl 18-21

Tillsammans med Henrik Norström, stjärnkock och kreativ ledare för

restauranggruppen Lux Restauranger bjuder Jägareförbundet in till en

viltkväll på Lux Dag för Dag på Lilla Essingen i Stockholm, tisdag 23 feb.

Henrik Norström är själv hängiven jägare och på restaurangen hamnar ofta jaktlyckan från egna

jaktlaget. På menyn kan man hitta rätter som:

”Mörstekt älgbringa med morot, tryffelemulsion och sky, av älgko mörad i vår hängkyl till

86 dygnsgrader, ” eller ”Hängmörad älgentrecote med sallad på brytböna, pepparrot, brysselkål

och krassekapslar.”, eller ”Rosastekt dovspetsstek, mörad i vår hängkyl till 64 dygnsgrader”.

PROGRAM 23 FEB

kl 18.00 Viltinspiration. Henrik Norström berättar om sin syn på viltkött och ger tips om

viltmatlagning. Därefter avnjuter vi en specialkomponerad viltmeny med fyra vilda rätter och en söt

avslutning.

PRIS 650 KR

I priset 650 kr/person ingår 5 rätter och föredrag av Henrik Norström.

Utprovat vinpaket kommer att finnas, självklart även annan valfri dryck.

”Provlagningen är i full gång, och menyn kommer i huvudsak att bestå av dovhjort och vildsvin”,

hälsar Henrik.

BOKA

Boka bord direkt på restaurangens hemsida.

Var snabb med din bokning, antalet platser är begränsat.

www.luxdagfordag.se

Lux Dag för Dag, Primusgatan 116, Stockholm

08-619 01 90

info@luxdagfordag.se