Huvudmeny

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Välkommen till årsmöte i Jägareförbundet Stockholms Centrala 2018

Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2018-02-19
18:00 - 21:00

Plats
Församlingssalen, Parmmätargatan 3 (3:an)

Kategorier


Måndag 19 februari
kl 18.30 (Dörrarna öppnas kl 18)
Kvällen har viltmat som tema.
Två föreläsare ger sina tips om viltmat,
och vi avslutar med att äta en vild Tikka Masala från Jägaren&Kocken

Två föredrag:

Vilt kan vara annat än enbär och tjälknöl

Jägaren Anders Dalenius träffade mästerkocken Sebastian Schaumann och skapade ett nytt spännande matkoncept med färdigmat tillagad på vilt: Jägaren&Kocken. Under årsmöteskvällen ger Anders och Sebastian sina bästa tips på viltmatlagning och vi får äta en av deras smakrika vilträtter till middag: Vild Tikka Masala på vildsvin eller Dov Panang Curry.

Torka, röka och göra korv
Kocken och jägaren Lasse Dahlén, som driver företaget Millert&Dahlen i Stallarholmen pratar om lufttorkning, rökning, korvtillverkning, och vi för chans att prova och köpa hans prisbelönta viltprodukter.
Anmälan till årsmöte 2018: 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.