Ö-städning

OBS! Anmälan görs genom kontaktformuläret längst ner på sidan

Hej alla medlemmar i Mälaröarnas Jaktvårdskrets!

Vi har fått uppdraget av Statens Fastighetsverk att städa upp efter allmänhetens besök i naturen samt en del smärre uppförda rester efter bosättningar på småöarna. Vi behöver er hjälp med detta!
Fastighetsverket vill ha detta utfört så snart det bara går. Kretsen för betalt för viltvårdsarbetet av naturvårdsområdet och vi avser att främst avsätta intjänade medel till ungdomsverksamhet samt kanske kurser och studiecirklar.

Som kompensation för ert deltagande inbjuds de första 10 personer som anmäler sitt deltagande och genomför det att gratis delta i en jakt på rådjur/och eller vildsvin på Svenska  Jägareförbundets marker Bogesund eller på Gålö.

Vi samlas på vändplanen på Lambarudd kl 08.00 lördagen den 22 november (gäller även påföljande dag – så behövs).

Därefter Båttransport till Småöarna i småbåtar.
Vi städar av och sorterar skräpet. Eldar upp allt brännbart och transporterar i land allt med båt övrigt skräp så väl sorterat det bara går, för senare transport till kommunens avfallsanläggning i Skå. Vi jobbar på tills skymningen faller på.
Beroende på antalet deltagare kanske kommer vi att behöva er hjälp på även söndagen om vi inte blir färdiga på lördagen. Ha oömma och varma  kläder och arbetshandskar. Vi bjuder på kaffe, dryck samt grillkorv till lunch.
KRAV FÖR DITT  DELTAGANDE.
  • Du måste ha betalat din medlemsavgift avseende innevarande jaktår (annars gäller ej våra olycksfalls/ansvarsförsäkringar).
  • Du måste medta flytväst.
Arbetsledare är  Per Melin,tfn:070-9852222 och Bo Liljegren tfn 0769-483366.