Norrorts Jaktvårdskrets – bäst på tillväxt!

Enligt den senaste medlemsstatistiken är Jägareförbundet Norrorts Jaktvårdskrets den jaktvårdskrets i Stockholms län som växt överlägset mest under det senaste året. Över dubbelt så många medlemmar anslöt sig till kretsen under perioden mars 2017 till mars 2018 jämfört med näst bästa krets.

”Vi är en mycket aktiv krets som arrangerar attraktiva evenemang för våra medlemmar” berättar kretsstyrelsens ordförande Kjell Åkerström, och avslöjar att hemligheten bakom succén är att ha en engagerad styrelse som hittar på roliga och lärorika aktiviteter för kretsens medlemmar. ”Våra skytte-evenemang och hundträningar blir fullbokade på nolltid, och våra föreläsningar är mycket uppskattade” säger han, och poängterar även att tydlig och bred kommunikation till kretsens medlemmar är en avgörande faktor både för engagemanget och tillväxten. Kretsens två webbansvariga använder frekvent direktkommunikation via E-post och Facebook för att nå ut till medlemmarna med info om allt som pågår, där kretsens hemsida är en levande och central mittpunkt.

Norrorts Jaktvårdskrets har för närvarande 1573 medlemmar, och täcker kommunerna Danderyd, Täby och Vallentuna i Stockholms län. Läs mer på kretsens hemsida.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Norrorts Jaktvårdskrets – bäst på tillväxt!

Den här artikeln har flyttats hit: https://krets.jagareforbundet.se/norrort/nyheter/norrorts-jaktvardskrets-bast-pa-tillvaxt/

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar