Huvudmeny

                                                                                                                                                                                                                                                                   

Skyttelägret 2013

Fint väder fick vi när 21 st förväntansfulla ungdomar anlände till Enabygdens jägarcentrum för en dag i skyttets tecken. Samlingen var kl 8,00 och dagen inleddes med att Lasse Jonsson hade en genomgång av säker vapenhantering, därefter fick ungdomarna dela in sig i fem grupper för att sedan bege sig till respektive station. Stationerna för dagen var Trap, Jaktstig, Miniälg, Älgbana och Pistolskytte. Tre stationer hanns med innan det var dags för en uppskattad lunch. Efter dom två avslutande stationerna väntade avslutningsfika med lite prisutdelning av kretsens ordförande Tobbe Sundh. Från arrangörsidan var vi mycket nöjda med uppslutningen. Tack till Pistolklubben, Enköpings jaktskytteklubb och Jägarnas Riksförbund.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar