Nytt från Vendelåbygdens ÄSO

Älgjakten närmar sig och Vendelåbygden ÄSO har bytt till jaktrapport.se när det gäller hantering och rapportering av älgavskjutning mm, ÄSO uppmanar alla som inte varit inne på jaktrapport och anslutit sig ska göra det omgående.

Frågor eller funderingar – kontakta ordförande för ÄSO: Torbjörn,

Klippt och skuret från mailet:

Här kommer lite info från Vendelåbygdens Äso/Kso innan den stundande älgjakten drar igång här hos oss, vi kommer INTE att använda oss av Viltdata.se längre  utan  vi går över till att använda oss av jaktrapport.se

Här nedan ser ni startsidan  på jaktrapport.se där ni sedan loggar in och registrerar allt ni skjuter  , ni fyller även i jaktmedlemmar  och deras mailadress så får dom del av all info som skickas ut samt att ni kan föra jaktdagbok så dom andra medlemmarna ser.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar