Spillnings inventering älg 2023

Hej. Jag har fått frågan om det finns jägare som kan ställa upp för att kolla upp hur det ser ut med vår Älgtäthet inom Vendelåbygden. Tydligen skall man få en App att ladda ner och även en utbildning som är planerad till 30 mars samt 12 april via datorn på Teams. Man anmäler tydligen 1 eller flera rutor som är 1 gånger 1 km enligt en karta som finns där man räknar älgskit . Han som är ansvarig för detta heter Örjan Enehall.  Om ni tycker att detta är intressant så anmäl er till honom via mejl och skriv då ert namn samt mejladress och även att ni tillhör Vendelåbygden gärna tel också om ni vill.

Räkna med att ni skall ut och gå i Maj men anmäl er senast nu på Onsdag den 15 Mars till honom på mejladress:  orjan.enehall@gmail.com

Hälsning från Anders

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar