Primörsallad med kräftor och pepparotsdipp

Här kommer ett recept på en god sommarsalladPrimörsallad med kräftor och pepparotsdipp

4 portioner

Ingredienser:

  • 4 port bulgur
  • 250 g sparris
  • 1/2 knippe morötter
  • 1 rödlök
  • 1/2 kruka gräslök
  • 2 msk färskriven pepparrot
  • 2 dl smetana
  • salt och peppar
  • 2 förp kräftstjärtar i lake (à 360 g)
  • 65 g salladsmix

 

Gör så här :

Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.
Ansa och skiva sparrisen och morötterna tunt.
Skala och skiva löken.
Hacka gräslöken fint. Blanda gräslök och pepparrot med smetana och smaka av med salt och peppar.
Låt kräftstjärtarna rinna av.
Blanda bulgur med salladsmix, grönsaker och kräftor. Servera med pepparotsdippen och riven pepparrot att strö över.

 

Lycka till

/Carina

Comments are closed.