Ingredienser:
- 4 port ris
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- ca 500 g vildsvinsfärs
- 1 msk olja
- 1 msk curry
- 1 msk soja
- 1 krm cayennepeppar
- 500 g passerade tomater
- salt och peppar
- 1 banan
- 1 romansallad
- 1 dl jordnötter
Gör så här:
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Skala och hacka lök och vitlök.
- Stek färsen, lök och vitlök i oljan i en stekpanna. Krydda med curry, soja och cayennepeppar. Sänk värmen och tillsätt tomaterna. Koka ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Skala och skiva bananen, ansa och strimla salladen.
- Servera köttfärscurryn med ris, banan, sallad och jordnötter.
Lycka till
/Carina
Comments are closed.