Kunskap

Att SJFs system Viltdata var undermåligt det visste vi, att nu också det nya vackra Älgdata också var det, visade sig när  den hos länsstyrelserna registrerade avskjutningen redovisas på hemsidan älgdata. När de länsvisa avskjutningarna för 2012/13 summeras där så blir totalen cirka 200 älgar fler än vad som redovisas av NVV.

Att sedan RPS datasystem för Viltolyckor visar olika antal olyckor i olika rapporter visar att de direktörsköpta systemen inte håller ens myndighetsklass. Bara i Avesta skiljer det över 25 olyckor mellan rapporterna.

Okunskap hos de som säljer, köper, driver och använder systemen bättrar inte på kvalitén nämnvärt!

Älgen

 

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.