Välkommen till Folkärna Jaktvårdskrets

Jägareförbundet Folkärna Jaktvårdskrets önskar sina medlemmar välkomna till hemsidanRICOH IMAGING

Folkärna är en av de tre socknarna i Avesta kommun, övriga är By och Grytnäs (de två kallar sig nu Folkare JVK), Jägareförbundet Folkärna Jaktvårdskrets omfattar ca 20.000 ha jaktmark och kretsen har över 200 medlemmar, och därtill ett antal jaktlag, skytteföreningar och viltvårdsområden och markägare som medlemmar. Kretsen samordnar för jaktlagen gemensamma frågor, för medlemmar, allmänhet, media, organisationer, kommun, myndigheter, länsförbund och Svenska Jägareförbundet.  Alla medlemmar i SJF är medlemmar i FJVK, så och även jaktlag som är medlemmar SJF.

Ser du hemsidan i mobilen, finns tecknet här till höger, på vänster sida i mobilen, det betyder menyer >>  Meny

Skogshare

”– Svenska Jägareförbundet
bildades från början i syfte att
rädda de vilda djuren undan
utrotning, vilket de med sitt
allmänna uppdrag lyckats
extremt väl med.”

FJVK sidan, skriv gärna vad du tycker  Kontakta oss 

En förening kan, med stöd av missbruksregeln, publicera bilder och löpande texter från evenemang, tävlingar och liknande på föreningens webbplats så länge publiceringen inte är kränkande enligt personuppgiftslagen. En bild från en jakt eller en artikel om ett klubbmästerskap i skytte är exempel på vad som normalt inte kan anses kränkande.

FJVK utgår från att, de för föreningens arbete, nödvändiga uppgifterna, över styrelse och funktionärer har FJVK om annat ej har sagts, personernas tillåtelse att publiceras på FJVK hemsida, och att informationsansvarig vid önskemål kan ta bort dessa uppgifter.

Vi har som tidigare, lagt allt PUL reglerat material under lösenord. Åke Berglund är webmaster för denna hemsida och lämnar ut lösen ord till medlemmar i kretsen.

UK Flagga