Ej Jägare

En avart av jägare, ej att betrakta som riktiga jägare, är de som inte rapporterar rovdjur av en jargongmässig anledning, som de sedan troligen rapporterar till de ynkryggar som sprider tjuvjaktssken kring sig. Kan de jaktlag som hyser dessa, lita på att dess gemensamma tillgång på vilt inte också försvinner, på något sätt, rensa ut era jaktlag från dessa, tag istället in unga riktiga jägare.

Ställer jägare inte upp på inventeringar är det ofta så att de anger som skäl gamla oförrätter men till mottagarna av jargong säger de något annat. Att vi inte duger som fältarbetare hos LST är väl inget skäl, det är väl bara att söka, ingen har väl inte antagits för att de är jägare.

Att dessa sedan påverkar hela kretsar är bevis på att avarterna lyckats styra, som i politiken, har minoriteterna de största käftarna.

Älgen

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.