Dalarnas Länsförbund Stämma

JFD stämma hölls 2020 digitalt som förmöte den 27/5 där alla beslutspunkter gicks igenom och data tekniken kontrollerades, och befanns fungera väl. Stämman hölls lördag den 30/5 och där de flesta kretsar var närvarande. Den enda motion som skapade diskussion på förmötet var Motion 1, en motion som styrelsen går de Björn jagande ”företagens” ärenden, och yrkade avslag på, vilket också blev stämman mening.

FJVK har i detta ärende också tidigare stött motionärens önskan om fler tilldelningsområden, för att förhindra rådande stress, för att bli först att skjuta de få björnar som tilldelas de södra områdena. Styrelsemedlem kontrade med att de skulle vilja ha, ett enda tilldelnings område, och därmed öka avskjutnings stressen, då det tar mycket längre tid att organisera björnjakt på få björnar i södra Dalarna, än på många i norra Dalarna.

Att det råder sådan skillnad mellan styrelsen och kretsarna är inte bra då vi har representanter i styrelsen med andra uppfattning än kretsar är betänkligt. Styrelsens långa yttrade finns därför här för våra medlemmar skall förstå frågan.

Klicka HÄR

En befogad fråga är då ”Hur tänker JFD lösa denna fråga” ?

/ÅB

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.