Det finns stunder….

Hej.

I dag är en sådan stund, hemsidan börjar ta form, utan att man känner det, anar man våren. Kört hem fällor för åtgärd, med högtryck, stålborste, rostskyddsprimer, mattlack, sedan upfräschning av varnings-, typ- och ägareskylt, och placera dem i  slakteriet. Mats i Fensjö ringde och pratade älg som han, och Roger gruvområdet, alltid gör, med jämna mellanrum, det är sådant man uppskattar.

Inte en dag utan något händer åt det där riktigt tråkiga hållet, ett djur av den grågula sorten hade setts i riktning ut ur länet, företeelsen tråkig men riktningen godtagbar. Undrar om hela JFV står gränspost nere vid Råby tull.

Tycker inte ni som jag, att det är konstigt, att någon inte reagerar på att LST, skogsbolagen och ÄFVO ger sken av att de kan styra ÄSO ?

Har man inte läst lagen om ÄSO, vars medlemmars rättigheter SJF borde utbilda, just medlemmarna om, eller ?

Inte i första hand utbilda jägarna i ÄFV, det är några andra som sitter där, jo jägarna också, men i minoritet. Frågan är om vi skall delta i sådana minoritetsgrupper, tänker på Vargkommittén, Delegationen och ÄFVG. Knyt inte näven utan skrik!

 Älgen

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.