Älgförvaltning

Utbildning i älgförvaltning

I höst har du möjlighet att fördjupa dig i älgförvaltning genom Jägareförbundets digitala utbildning ”Älgförvaltning, ekologi och människa”. Du tar del av materialet via det digitala verktyget Coursio och genomför kursen i din egen takt och när du själv har tid.
Anmäl dig senast 8 oktober till:
hanne.kringstad@jagareforbundet.se

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Älgförvaltning

Utbildning i älgförvaltning

I höst har du möjlighet att fördjupa dig i älgförvaltning genom Jägareförbundets digitala utbildning ”Älgförvaltning, ekologi och människa”. Du tar del av materialet via det digitala verktyget Coursio och genomför kursen i din egen takt och när du själv har tid.
Anmäl dig senast 8 oktober till:
hanne.kringstad@jagareforbundet.se

Kommentarer är stängda.