Hunddagbok

Så här års ägnar sig många jägare åt träning av sin hund. Det handlar om fysisk träning, grundlydnad eller utbildning av eftersökshunden.

För dig som önskar ha ordning på hundträningens mängd, variation och utveckling har Svenska Jägareförbundet tagit fram en digital blankett där man enkelt kan föra noteringar från varje träningstillfälle. En dagbok för jakthundsträning helt enkelt.

Hämta dagboken >> Här

 

Använd som det passar dig

Aningen väljer du att använda Min hundträning digitalt genom att fylla i och spara på dator eller mobil enhet. Eller så skriver du ut blanketten och noterar på vanligt vis med penna.

Mer om Min hundträning

Som ansvarsfull jägare med hund förstår du värdet av att utbilda och träna hunden inför dess arbetsuppgifter. Det ger välmående för din hund och framgångsrikare jakt. Ekipage med god relation och fysik borgar helt enkelt för glädje och etik i jakten.

Använd gärna Min hundträning som en dagbok. Det ger bra överblick på träningens mängd, variation och utveckling. Dagboksanteckningarna kan också tydliggöra vad du eller hunden behöver träna mer på. Något som är av särskild vikt för de jägare som har den ansvarsfyllda uppgiften att sköta eftersök.